Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

neděle 1. září 2013

LIEČEBNÁ PYRAMÍDA Dokážu pyramídy naozaj liečiť?

LIEČEBNÁ PYRAMÍDA
Dokážu pyramídy naozaj liečiť?
http://static.panoramio.com/photos/large/15459870.jpg
Do Spišskej Novej Vsi za Františkom Rumanom merajú cestu stovky ľudí, aby im postavil zmenšeninu egyptského chrámu. Veria, že im neznáma energia pyramídy dokáže pomôcť.

Cheopsova pyramida
      Cheopsova pyramída fascinuje ľudí už tisícky rokov. Mnohí veria, že má liečivé účinky.

Už pätnásť rokov František Ruman stavia pyramídy po celom Slovensku. V Spišskej Novej Vsi, kde býva, však nestojí ani jedna. „Keď sa o tom cirkev v meste dozvedela, bola proti a miestni sa priklonili na jej stranu,“ vysvetľuje pán František a dodáva, že jeho to neodradilo. Vraj liečivá sila pyramíd je silnejšia ako predsudky. A keď nemohol mať pyramídu doma, pretože by do nej aj tak ľudia nechodili, rozhodol sa, že ich bude stavať druhým.
http://reflektor.szm.com/pyramida.jpg

SÁM POTREBOVAL POMOC

Pred niekoľkými rokmi pán František netušil o akejsi neznámej sile pyramíd, nevedel nič o ezoterike a už vôbec nie o tom, že by päťdesiatnásobná zmenšenina Cheopsovej pyramídy v Egypte mohla mať liečivé účinky. Keď si vyštudovaný strojár po revolúcii otvoril autoškolu, myslel si, že ho to uživí.
Keď ich bolo v meste už ako húb po daždi, prešiel na kamiónovú dopravu. Prebrázdil takmer všetky cesty cez Európu až po Vladikavkaz, ale jeho podnikaniu sa prestalo dariť a z nevyplatených faktúr mu len rástli dlhy. Zdôveruje sa, že bol na dne. Keď je človek v úzkych, hľadá pomoc všade. Začítal sa do ezoterických kníh, v ktorých sa písalo, ako si pomôcť mysľou. Natrafil na knihu Tajomstvo pyramíd a po prvom prečítaní tomu, samozrejme, neveril. To neexistuje, to nemôže byť pravda,“ vravel si aj po druhom prečítaní. Ako by taká zmenšenina Cheopsovej pyramídy mohla uzdravovať?
Vyštudované remeslo sa v ňom nezaprelo, strojár začal rátať, počítať uhly a sám si skonštruoval prvú tridsaťcentimetrovú pyramídu z papiera. „Chcel som zistiť, ako to funguje a či vôbec,“ hovorí pán František. Nestačilo to, pretože sa zatiaľ nič nedialo.

http://enciklopedie.bloger.cz/obrazky/enciklopedie.bloger.cz/pes_2.jpg
Cestu k pyramídam si našiel cez energie. Začal navštevovať školenia o meraní energie, po pár mesiacoch už chodil s virgulou v ruke, pociťoval zvláštne mravenčenie v predlaktí a kovový prútik odrazu ukazoval rôzne hodnoty na pravítku, podľa toho, čo ním meral.
Hovorí, že dokázal namerať energetickú hodnotu potravín či orgánov. „Zisťoval som, že aj pyramída je vlastne žiarič energie a najviac jej je v prvej tretine výšky.“ V tom čase už pracoval na zostrojení generátora pyramidálnej energie podľa amerického doktora Flanagana.
„Keďže na energiu potrebnú na liečenie by sme potrebovali pyramídu s výškou 1,6 až 2 metre, a tá by sa do môjho bytu nezmestila, zostrojil som generátor, ktorý má rovnaké účinky,“ vysvetľuje pán František. Pozostáva z tridsiatich piatich kusov päťcentimetrových pyramíd a je zostrojený z hliníkového plechu. Hovorí, že po krištáli, zlate, striebre a medi je hliník najvodivejší materiál.
Sám má už niekoľko rokov pod posteľou generátor, ktorý má očisťovať od negatívnej energie, elektrosmogu, pomáhať vyrovnávať tlak alebo aj zlepšovať spánok. „Ľudia, ktorým som ho postavil, hovoria, že im napríklad pomohol aj pri bolestiach chrbtice, zažívacích ťažkostiach či urologických problémoch,“ hovorí pán František.
VODA NABITÁ ENERGIOU

Jednu veľkú pyramídu má pán František predsa aj doma. Vysvetľuje, že nie je postavená na zemi, ale na strope. „Je to tiež z celkom praktických dôvodov, aby nezaberala miesto.
Mám ju namiesto lustra, nad posteľou,“
usmieva sa jej staviteľ a už vážnejšie vysvetľuje, že keďže nemá základňu, akumulovaná energia môže prúdiť do priestoru pod ňou.

Virgula
Meranie energie virgulou.

pyramidky
Generátor pyramidálnej energie.
Pre tých, ktorí majú voľné priestranstvo napríklad pri dome alebo v záhrade, stavia pyramídy vo výške 3,14 metra, ktorých základňa má 4,93 metra. Ide presne o päťdesiatnásobnú zmenšeninu Cheopsovej pyramídy, ktorá ľudstvo už tisícky rokov fascinuje a zasvätencov utvrdzuje v existencii akejsi pyramidálnej energie, ktorú vyžaruje a ktorá má liečivé účinky na organizmus.
Pán František ich už na Slovensku postavil desiatky, jeho pyramídy putovali na objednávku do Anglicka, Škótska aj do Nemecka.
Využívajú ich aj lekári na liečenie v súkromnom zdravotníckom zariadení v Košiciach a napríklad primárka z geriatrie v popradskej nemocnici používala vodu spod pyramídy na liečenie dekubitov aj zlomenín, ktoré sa tak hojili rýchlejšie.
„V jednej tretine výšky pyramídy je postavené pódium. Je rozdelené na dve časti, na lôžko a priestor, kde sa môžu uložiť fľaše s vodou. Keďže pyramidálna energia pôsobí na vodu, jej energetická hodnota sa zvyšuje o dvadsať percent. Preto má pozitívne účinky na organizmus,“ vysvetľuje staviteľ a dodáva, že vodu, ktorú dáme nabiť energiou v pyramíde, zamŕza pri teplote -7 stupňov a bod varu je 90 stupňov Celzia.
Voda z pyramídy sa môže používať na prípravu čajov, pri kloktaní hrdla alebo na reumatické bolesti.

POBYT V PYRAMÍDE


http://img.iap.pl/s/619/206243/Edytor/Image/Tajemnica_piramidy_1546556.jpg
„Mnohí si myslia, že ak vojdú do pyramídy, strasie ich a oni vyjdú o dvadsať rokov mladší.
Alebo sa napijú vody a budú ihneď zdraví,“
smeje sa pán František a zdôrazňuje, že takto to nefunguje. Aj keď má pobyt v pyramíde podľa pána Františka preventívne aj liečebné účinky pri somatických aj psychických ťažkostiach, ľudia, ktorí tomu neveria, jednoducho energiu nenačerpajú.
V tom je totiž celý základ alternatívnych liečebných metód. „Ak ľuďom postavím pyramídu, naučím ich aj to, ako ju majú používať, a zmeriam im energetickú hodnotu orgánov, stupeň ich zasiahnutia a odporučím im pobyty v pyramíde,“ hovorí a dodáva, že dĺžka pobytu vo veľkej pyramíde je najviac pätnásť minút a prvé výsledky sa môžu objaviť do dvoch týždňov, po štyroch až piatich opakovaniach.
Martina Holecová z Nového Mesta nad Váhom má doma od pána Františka nielen pyramídu nad posteľou, generátor, ale aj pyramídu nad bazénom. Pomoc staviteľa pyramíd vyhľadala pred dvomi rokmi, keď jej bolo najhoršie. „Zistili mi rakovinu krčka maternice a lekári uvažovali o operácii. Dočítala som sa o liečivých účinkoch pyramídy a povedala som si, že skúsim ešte túto možnosť. Cítila som, že sa so mnou niečo deje, najskôr ma prestali bolieť kĺby a po troch mesiacoch mi lekári zrušili operáciu, pretože som mala negatívne výsledky,“ hovorí štyridsaťdvaročná žena a pokračuje, že keď sa svojho lekára spýtala, či je možné, že jej pomohla energia pyramídy, prekvapila ju jeho odpoveď: „Povedal mi, že jeho otec v pyramíde brúsil žiletky.“ (Poznámka autora: Tento vynález si dal patentovať český inžinier Karel Drban, ktorý zistil, že pomocou pyramidálnej energie sa naozaj dajú brúsiť žiletky a v roku 1959 mu to uznal aj Patentový úrad.)
Pani Martina dodáva, že pyramída, ktorú má zavesenú nad posteľou, pomohla aj jej manželovi, ktorý bral dlhé roky lieky na vysoký krvný tlak a dnes ich už nepotrebuje.
Jednu pyramídu majú zavesenú aj nad bazénom a pani Martina tvrdí, že odvtedy používa na čistenie vody o 75 percent chemikálií menej.
„Som rád, keď moje pyramídy ľuďom pomôžu. Sám s nimi žijem už pätnásť rokov a známi mi hovoria, že na svoj vek vôbec nevyzerám,“ zažartuje pán František a to, či je to naozaj tak, necháva na ľuďoch.
Pyramídy patria nepochybne medzi najpozoruhodnejšie stavby v našich dejinách a zároveň sú jednou z najväčších záhad sveta. Preto sa ľudia snažia už dlhé roky rozlúsknuť ich tajomstvo. Boli to len monumentálne hrobky alebo majú aj iný význam?
jeden
dva
ENERGIA PODPORUJE LIEČBU

V súkromnom zdravotníckom zariadení Cumulus, s. r. o., v Košiciach využívajú pri liečbe pyramidálnu energiu. Internista MUDr. Vojtech Popik, koordinátor liečebno-preventívnej starostlivosti v zariadení, hovorí o jej účinkoch.
doktor
  • Vo svojom zdravotníckom zariadení máte pyramídy, ktoré využívate pri liečebnom procese. Ako to funguje?
Pyramidálna energia je podporný alternatívny liečebný postup súbežne používaný s klasickou liečebnou medicínou. Využíva pozitívny účinok pyramidálnej energie na ľudský organizmus. Nemôže nahradiť liečbu klasickou medicínou, pokým nebudeme úplne ovládať všetky princípy jej účinku. Podnet na jej využívanie vznikol na základe naštudovania dostatočného množstva odbornej literatúry a poznatkov, venujúcich sa uvedenej téme, a záujmu rozvíjať alternatívnu medicínu v prospech zdravia.
http://www.tapeta-wielblady-piramidy.na-pulpit.com/zdjecia/wielblady-piramidy.jpeg
Dokážu pyramídy liečiť?
Pyramidálna energia dokáže pri určitých ochoreniach podstatne urýchliť liečebný proces klasickej medicíny.
http://www.tapeta-slonca-piramidy-pustynia-zachod.na-pulpit.com/zdjecia/slonca-piramidy-pustynia-zachod.jpeg
Akí pacienti, s akými chorobami môžu využívať liečivú silu pyramíd?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBKG5JagjwrTJ2ZG1Wxsoi574wvW8jAx1nstxX2ftw63dMLZQY
Z našich skúseností zatiaľ vyplýva, že najvýraznejšie pyramidálna energia priaznivo a účinne pôsobí v urýchlení liečby poúrazových stavov, liečby vertebrogénnych ochorení a ochorení pohybového aparátu. Vzhľadom na to ju zatiaľ najviac využívame v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia (FBLR). Taktiež pôsobí relaxačne a účinne pomáha regenerovať myseľ pri nadmernom psychickom zaťažení. Okrem toho pozitívne účinky overujeme v urýchlení liečby klasickou medicínou aj pri niektorých interných ochoreniach, napríklad vredovej chorobe žalúdka a dvanástorníka. Je však určitá skupina diagnóz, pri ktorých zatiaľ účinky pyramidálnej energie neoverujeme a považujeme ich za kontraindikované pre tento podporný postup.
 Aké máte výsledky? 
http://www.sekretydiety.pl/images/piramida_zywieniowa_duza.jpg
V skupine ochorení v odbore FBLR evidujeme u 85 % pacientov priaznivý efekt účinného urýchlenia liečby pyramidálnou energiou v súbežnom využití klasických rehabilitačných liečebných procedúr, u 10 % je efekt minimálny alebo žiadny a u 5 % pacientov pozorujeme, že nedokážu zostať v odporúčanom čase v liečebnom priestore pyramidálnej energie. Takže u nich nie je možné podporný efekt využiť.
centrum
Staviteľovu pyramídu využívajú aj lekári v súkromnom zdravotníckom centre v Košiciach.






Žádné komentáře:

Okomentovat